Metode ecologice de curatare a locuintei

Metode ecologice de curatare a locuintei
Metodele ecologice, care protejeaza mediul si animalele, au devenit din ce in ce mai populare in ultimul timp. De fapt, este vorba de solutii pentru curatare vechi, de pe vremea bunicii, uitate insa din cauza detergentilor moderni.

Oricare din ingredientele de mai jos pot fi folosite ca solutii de curatare, insa fiecare are anumite proprietati care le fac potrivite pentru anumite obiecte/materiale:

1. Otetul alb - este un acid natural care indeparteaza 98% din bacteriile care se aseaza pe diferite suprafete. Este un foarte bun desinfectant si poate fi folosit in diferite combinatii la curatarea bucatariei sau baii. Otetul cald are o actiune si mai puternica.

2. Bicarbonatul de sodiu - are capacitatea de a absoarbe mirosurile neplacute si, amestecat cu apa, poate indeparta mucegaiul si murdaria, urmele de mancare arsa de pe o tigaie sau cratita (se pune o lingurita de bicarbinat de sodiu, putina apa si se pune la incalzit).

3. Sarea - este perfecta pentru a curata urmele groase de grasime.

Votati articolul

Metode ecologice de curatare a locuintei
Rating:
Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 5 =