Elemente decorative care infrumuseteaza gradina

Elemente decorative care infrumuseteaza gradina
Desi e toamna si inca mai e de lucru in gradina, nu inseamna ca nu ne putem gandi la cum vrem sa arate gradina din primavara viitoare. Iata cateva elemente decorative pe care le poti include in planul pentru gradina.

Chioscul - este locul de relaxare, de odihna sau distractie din spatele curtii. Pentru ca e acoperit, te protejeaza impotriva ploii sau razelor puternice ale soarelui.

Terasa - ca functionalitate, se apropie mult de chiosc, insa nu poate fi niciodata la fel de frumoasa ori misterioasa din punct de vedere vizual.

Covoare de stuf - se gasesc de cumparat in piete sau la magazinele de specialitate si se folosesc pentru crearea unor spatii separate in gradina; se pot monta pe niste rame de lemn sau metal sau pot fi folosite pentru a decora sau ascunde peretii casei din jurul terasei.

Lumini de gradina - sunt de zeci de tipuri: cu globuri de hartie, cu globri de sticla, lampi solare simple sau incluse in statuete dragute, etc. Au si un rol functional, pentru ca ne ajuta sa vedem in gradina, insa creaza si un aer feeric, de basm, multe semanand cu licuricii. Pentru o petrecere de vara, atarna ghirlandele de luminite de brad intr-un copac sau infasoara batul umbrelei de gradina.

O fantana cu apa - nu trebuie sa fie ceva mare; o simpla fantanica de 30x30 cm, in care apa sa curga la nesfarsit e suficienta. Alte variante includ statui sau mori de apa, insa atunci cand vine vorba de apa, parca cel mai important e susurul ei, nu cat de mare e caderea.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 4 =