Ce materiale de constructii este obligatoriu sa folosesti pentru o casa frumoasa

Ce materiale de constructii este obligatoriu sa folosesti pentru o casa frumoasa
Vrei sa locuiesti intr-o casa cu adevarat frumoasa? Daca da, atunci ar fi bine ca, in procesul de constructie sau de renovare a locuintei, sa folosesti niste materiale de constructii speciale. Afla, mai jos, despre ce produse este vorba.

Profile decorative

 

Profilele decorative sunt materiale de constructii realizate din polistiren extrudat sau poliuretan si pot fi utilizate cu succes atat la interiorul unei constructii, cat si la exteriorul sau.

Mai mult ca sigur ca te-ai intalnit, pana acum, cu profilele decorative.

Unde?

In jurul ferestrelor sau in preajma usilor, precum si la garduri ori la colturile caselor. Profilele decorative nu doar infrumuseteaza o constructie, ci si mascheaza anumite zone de imbinare. Cateva dintre cele mai cunoscute tipuri de profile decorative sunt braurile, cornisele, ancadramentele, coltarele, plintele, scafele si tavanele casetate.

Profilele decorative care se monteaza la exteriorul unei constructii sunt tratate cu o rasina speciala si, de aceea, rezista foarte bine la umezeala si la radiatii ultraviolete. Iti recomandam ca, inainte sa alegi niste profile decorative pentru infrumusetarea casei tale, sa te consulti cu un specialist in domeniul constructiilor.

 

Tencuieli decorative

 

Profilele decorative pot fi combinate perfect cu tencuielile decorative. La fel ca in cazul profilelor decorative, este indicat sa cumperi tencuielile decorative doar dupa ce discuti cu un expert din sectorul constructiilor.

Tencuielile decorative disponibile pe piata sunt foarte variate si difera in functie de mai multi factori, precum pretul de achizitie, proprietatile chimice si granulatia. Cele mai bune tencuieli existente pe piata au si preturile de achizitie cele mai ridicate. Tencuielile decorative silicatice si cele armate cu fibre de carbon se afla pe primul loc intr-un clasament care tine cont de calitatea tencuielilor decorative.

Mai accesibile si mai des utilizate sunt tencuielile decorative acrilice si cele silicatice. Tencuielile decorative de top ofera o protectie ridicata la radiatii ultraviolete si umezeala.

De asemenea, ele sunt foarte rezistente in timp si impiedica algele si ciupercile sa se instaleze pe suprafetele pe care sunt aplicate.

 

Placi Aquapanel

 

Placile Aquapanel sunt placi speciale de ciment.

De ce sunt deosebite placile Aquapanel?

Deoarece au in componenta un ciment special (tip Portland), care le face foarte rezistente la umezeala.

Datorita modului in care se comporta in medii cu umezeala ridicata, placile Aquapanel sunt ideale pentru bai si pot fi utilizate atat pentru indreptarea peretilor existenti, cat si pentru construirea lor de la zero.

Placile Aquapanel sunt indicate si daca iti doresti niste forme deosebite la tine in baie, pentru ca se curbeaza foarte usor.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Comentarii 1 comentarii

Anonim 19 Septembrie 2018
test comentariu

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 2 =