Plante benefice pentru casa

Plante benefice pentru casa
Cand avem flori in locuinta sau langa casa, caminul devine mai deschis spre meditatie, atmosfera mai linistita si relaxata. Iata cateva plante care nu numai ca au un aspect deosebit, dar se spune ca si atrag energiile pozitive in casa, aduc noroc si bunastare.

Trifoiul, chiar daca nu are nici macar o frunza cu patru foi, este considerata o planta norocoasa. Desi e planta de gradina, se poate tine pe pervaz, la multa lumina si se uda des, cat sa nu i se usuce pamantul.

Bambus norocos, binecunoscuta planta unduitoare pe care o gasim in orice magazin de flori, se numeste de fapt Dracaena sanderiana. Se ingrijeste usor si are nevoie de spatii luminoase, bine aerisite. Apa trebuie schimbata periodic.

Stejarul, falnicul copac din parcuri este si el un arbore norocos. Se spune ca cine planteaza un stejar atrage asupra lui noroc in viata si succes.

Pachira este un arbore extrem de interesant, vestit pentru abilitatea de a aduce norocul asupra stapanilor sai si bani in buzunare. Are nevoie de multa lumina, caldura si o umiditate ceva mai ridicata.

Votati articolul

Plante benefice pentru casa
Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 2 =