Inspiratie: decoratiuni de iarna pentru balconul tau

Inspiratie: decoratiuni de iarna pentru balconul tau
Una din cele mai simple dar de efect decoratiuni pentru iarna sunt lumanarile de gheata. Acestea sunt formate din suporturi de gheata, asemanatoare canilor, obtinute din o cutie de margarina si un paharel de iaurt.

Pentru a obtine suportul de lumanare se umple cu apa o cutie de margarina, iar in mijlocul ei se fixeaza un pahar mai mic de iaurt, astfel incat distanta minima de la pahar pana la marginea cutiei de margarina sa fie de cel putin doua degete grosime. Paharul se fixeaza pe fundul cutiei cu margarina cu ajutorul unei greutati. la final, cutia se umple cu apa si se scoate afara (cand va fi ger) sau se tine in congelator.

Dupa cateva ore, se scoate paharelul cu grija sa nu se sparga gheata, se inlatura cutia de margarina si am obtinut o cana de gheata. In interiorul canii se pot tine lumanari aprinse, care vor decora intr-un mod inedit balustrada balconului.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 5 =