Ecosistemul WizMind de la Dahua ofera o multime de aplicatii utile pentru gestionarea securitatii si a confortului

Ecosistemul WizMind de la Dahua ofera o multime de aplicatii utile pentru gestionarea securitatii si a confortului
Dahua Technology, lider mondial in solutii si servicii IoT inteligente centrate pe video, prin seria Dahua WizMind imbunatatita, ofera un portofoliu cuprinzator de produse orientate spre proiecte si solutii AI flexibile pentru o gama larga de industrii.

Mostenind solutiile AI de ultima generatie ale companiei care se concentreaza pe tehnologia umana, automobile, obiecte si termoviziune, seria WizMind imbunatatita se mandreste cu algoritmi AI de top cu functii extinse, inclusiv metadate video umane/vehicul, recunoastere a fetei, protectie a confidentialitatii, securitate in zone extinse, parcare ilegala, detectarea si gestionarea spatiului de parcare, monitorizarea obiectelor etc.

Aplicatii pentru gestionare umana

 

Adoptand cel mai recent cip AI si algoritmi, WizMind actualizat e bazat pe aplicatii umane si integreaza performante AI mai avansate, inclusiv protectia vietii private 2.0, recunoasterea fetei 2.0, metadate video umane 2.0, securitate pe suprafata larga 2.0, numararea persoanelor, analiza stereo etc. avertizare timpurie, cautare precisa a tintei si alte functii de baza ale inteligentei artificiale pentru a obtine raspunsuri in timp util la incidente. Accepta, de asemenea, analiza inteligenta a fluxului de clienti, densitatea multimilor, directia tintei si alte metadate pentru a ajuta la optimizarea afacerii si la luarea deciziilor. Bazat pe baza de date a trecatorilor, recunoasterea fetei 2.0 elimina numarul duplicat al persoanelor care apar frecvent in scena intr-un anumit interval de timp, generand statistici mai precise privind traficul clientilor si frecventa pentru o analiza ulterioara a afacerii. In acelasi timp, permite utilizatorilor sa configureze notificari in timp real pentru VIP-uri sau pentru persoanele care apar frecvent in scena pentru a le reaminte administratorilor sa ia masurile corespunzatoare. In plus, metadatele video umane 2.0 sunt acum echipate cu detectie si alarma EIP pentru a imbunatati siguranta angajatilor pe santierele de constructii si fabrici.

Pentru a consolida protectia confidentialitatii utilizatorilor, Privacy Protection 2.0 ofera optiuni suplimentare de intimitate si accepta exportul de cod pe baza unor tinte specificate, asigurand siguranta vietii private a oamenilor si a locurilor.

Aplicatii pentru autovehicule

 

Aplicatiile actualizate WizMind bazate pentru autovehicule integreaza ANPR, managementul spatiului de parcare, metadatele vehiculelor 2.0 si tehnologia de detectare a parcarii ilegale pentru a servi mai multe scenarii, inclusiv benzinarii, intrari si iesiri din cladiri, parcari, drumuri din oras etc.

Alimentata de un algoritm de invatare profunda, tehnologia de gestionare a spatiului de parcare Dahua poate detecta si afisa cu precizie starea parcarii si numarul de locuri de parcare disponibile pentru a ghida soferii, evitand congestionarea traficului si imbunatatind experienta de parcare. Sistemul actualizat de detectare a parcarii ilegale accepta suprapunerea unei varietati de informatii pe instantaneul vehiculului, inclusiv numarul placutei de inmatriculare, ora si locatia, precum si alte informatii despre incalcarea regulilor, oferind dovezi mai complexe pentru investigatie. Mai mult, un sistem dual-PTZ are capacitatea de a acoperi o zona mai larga si poate chiar capta imagini detaliate ale vehiculelor. Cu tehnologia ANPR combinata si metadatele video ale vehiculelor 2.0, utilizatorii pot captura incalcari ale regulilor, urmari vehicule suspecte si pot colecta statistici pentru analiza afacerii.

Aplicatii pentru gestionare altor obiecte

 

Ca o caracteristica noua a WizMind actualizat, tehnologia de monitorizare a obiectelor utilizeaza algoritmi de invatare profunda pentru a se concentra pe detectarea a pana la sase tipuri de obiecte, inclusiv pungi, cutii si alte obiecte personalizate. Poate filtra eficient alarmele false cauzate de interferenta luminii, animalelor, frunzelor si a altor obiecte irelevante, astfel incat sa ofere clientilor informatii precise de alarma. Prin alarma de legatura conectata la administrator, poate ajuta pasagerii sa-si gaseasca la timp bagajele pierdute si obiectul lipsa sau sa detecteze un blocaj la iesirea de incendiu, reducand astfel semnificativ pierderea proprietatii si crescand nivelul de siguranta.

Aplicatii de termoviziune

 

Tehnologia de imagistica termica Dahua adopta un senzor de imagine termica in combinatie cu un algoritm excelent de procesare a imaginii pentru a oferi performante de supraveghere pe distanta lunga 24/7. Incarcata cu capabilitatile avansate de inteligenta artificiala ale companiei, camera termica Dahua poate identifica cu precizie vehiculele aflate la o distanta de pana la 20 km si tinte umane la o distanta de pana la 8 km. In timp ce ofera imagini cu contrast ridicat, functiile sale de analiza inteligente activate de AI pot detecta in mod eficient comportamentele anormale, pot obtine alarme foarte precise si pot imbunatati eficienta globala de operare a sistemelor de securitate. In plus, performanta hardware remarcabila a camerei permite dispozitivului sa reziste la diferite conditii intr-o gama larga de scenarii de aplicatie, facandu-l o alegere ideala pentru protectia perimetrala a aeroporturilor si granitelor, detectarea supraincalzirii infrastructurii critice, prevenirea incendiilor forestiere, detectarea navelor la suprafata marii etc.

Ecosistemul WizMind

 

Produsele din gama Dahua WizMind pot fi gasite la importatorul Spy Shop si sunt pe deplin compatibile cu principalele sisteme de management video, PSIM si o varietate de software de monitorizare a alarmelor. Impreuna cu Milestone, Qognify, Network Optix, Luxriot si alte platforme, ofera functii avansate, inclusiv recunoasterea fetei, numararea persoanelor, protectie perimetrului si harta termica. In plus, Dahua DHOP permite accesul tertilor la WizMind IPC si camerele termice, permitand personalizarea functiilor camerei in functie de nevoile clientilor. Dahua Technology ofera, de asemenea, suficient API, permitand integrarea cu diverse sisteme ale partenerilor sai tehnologici.

Cu caracteristicile tehnice mentionate mai sus, seria actualizata WizMind ofera solutii inteligente, precise, fiabile si cuprinzatoare, bazate pe inteligenta artificiala, intr-o varietate de industrii verticale, inclusiv gestionarea traficului, constructii, comert cu amanuntul, energie etc. Pentru utilizatorii cu nevoi de proiecte in aceste industrii, acestea se poate bucura de comoditatea adusa de functiile AI avansate si beneficiaza de solutiile personalizate de ultima generatie.

Pentru a indeplini cerintele legale aplicabile si pentru a proteja confidentialitatea personala, va sugeram prin prezenta sa alegeti o solutie adecvata in functie de nevoile reale, precum si pentru a indeplini cerintele legale.

Votati articolul

Ecosistemul WizMind de la Dahua ofera o multime de aplicatii utile pentru gestionarea securitatii si a confortului
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 - 1 =