Decoreaza peretii cu farfurii cu fotografii

Decoreaza peretii cu farfurii cu fotografii
Am mai vorbit despre folosirea farfuriilor decorative pentru a decora peretii unei bucatari sau ai unui living, insa pentru cei care doresc ceva mai personal, avem alta idee: cum ar fi daca pe niste farfurii obisnuite s-ar putea imprima fotografii cu cei dragi?

Procedeul se numeste decoupage sau tehnica servetelului si de obicei presupune lipirea unui strat de servetel pe lemn, metal sau alte materiale. Pentru asta, ai nevoie de:

* fotografii imprimate pe hartie
* o foarfeca
* adeziv special pentru tehnica decoupage (preturile incep de la 8 lei)
* farfurii obisnuite, de preferinta intinse
* suport de perete
* o carpa moale si o solutie degresanta

La inceput, spala bine farfuriile si ai grija sa nu mai lasi urme de amprente pe suprafata pe care vei lipi fotografia. Aseaza farfuria cu fata in jos, pe imagine, traseaza forma si decupeaza apoi fotografia. Cu o pensula se intinde lipiciul special pe farfurie, se intinde cu mare grija hartia si se preseaza pe alocuri, apoi se mai aplica inca un strat de lipici. Farfuria se lasa la uscat, iar a doua zi poate fi folosit in spray de luciu si protectie. Ultimul pas este prinderea de perete.

Votati articolul

Decoreaza peretii cu farfurii cu fotografii
Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 3 =