De sarbatori, spune-i te iubesc intr-un mod original

De sarbatori, spune-i te iubesc intr-un mod original
Nu ai nevoie de cadouri scumpe sau de trandafiri olandezi. Ii poti spune cat este de importanta si ce simti pentru ea cu ajutorul celor mai simple si frumoase lucruri pe lume. Depinde doar de tine felul in care reusesti sa le imbini, astfel incat sa exprime ceea ce prin cuvinte este uneori mai greu de rostit.

INFOCASASIGRADINA iti da doar o idee: cuiburi de flori. Simbolizeaza renasterea, puritatea si gingasia. Sunt usor de realizat si cu siguranta vor fi remarcate printre avalansa de kitchuri.

Ai nevoie de: 1 ou, un bulb nepretentios de floare mica de primavara (brebenel, ghiocel, viorea), putin pamant, crengute uscate de brad (eventual ele pot fi inlocuite cu un cosulet de nuiele).

Aseaza crengutele de brad sub forma de cuib. Sparge varful unui ou si scurge tot continutul (intr-o tigaie eventual, pofta buna...) apoi spala bine. Pune cu grija pamant in ou, pana aproape de margine. In pamantul respectiv planteaza bulbul, conditia este sa incapa in noul cuib si sa fie udat zilnic. Aseaza oul in cuib si tine-l pe fereastra. Peste o luna si ceva cadoul este gata, exact in preajma anului nou.

Votati articolul

De sarbatori, spune-i te iubesc intr-un mod original
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 5 =