Top 5 plante perfecte pentru apartament

Top 5 plante perfecte pentru apartament
Nu trebuie neparat sa stai la curte ca sa ai o gradina cu plante. Plantele cresc foarte bine si in ghivece, iar unele specii sunt foarte bine adaptate la o viata petrecuta numai in interior. Iata 10 astfel de plante cu care iti poti inveseli si schimba locuinta...
1. Begonia. Exista in diferite culori, de la alb, roz si galben, la violet sau portocaliu. Este perfect adaptata la un trai in ghiveci, pentru ca este o floare cu origini subtropicale.

2. Impatens. Este o floare extrem de usor de cultivat, care are nevoie regulata de apa si de fertilizari pe timp de vara.

3. Galbenele. Infloresc la 50 de zile de la semanare (martie-aprilie) si fac flori de un portocaliu intens. Este si o planta medicinala, deci are multiple beneficii. Daca le cureti imediat florile trecute, galbenelele vor inflori mai mult timp.

4. Cactusi. O tavita cu 10 specii de cactusi creaza un decor extraordinar de exotic. Partea buna est eca nu trebuie sa fi foarte pricepun in ale gradinaritului pentru a-i ingriji. Cactusii se uda rar si nu nu pretentii mari fata de mediu.

5. Muscata. Este cea mai raspandita planta de interior din cauza ca nu are nevoie de ingrijiri desosebite, dar si pentru ca face niste flori frumoase.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 5 =