Pregatirea straturilor de flori de primavara

Pregatirea straturilor de flori de primavara
La inceputul primaverii, zapada se topeste si ne arata resturile de frunze si ramuri care au aparat plantele mai sensibile peste iarna. Pregatirea gradinii pentru plantarea florilor de primavara este o activitate obligatorie si deloc dificila. Ingrijirea corespunzatoare in aceasta perioada, te va salva de munca mai tarziu.

Incepe prin a inlatura resturile vegetale din locul in care vrei sa faci stratul de flori; arunca frunzele uscate, crengile sau scoarta de copac direct in galeata cu compost.

Daca ai bulbi sau plante perene care deja au incoltit, lucreaza cu grija in jurul frunzelor verzi, pentru ca sunt foarte sensibile. Smulge buruienile uscate si, daca se prognozeaza vreme buna, sapa cat de adanc poti.

Incepe semanarea florilor in rasadnite, in casa. Le vei putea muta afara, in locul curatat si amenajat asa cum se cuvine, imediat ce trece pericolul inghetului.

Votati articolul

Pregatirea straturilor de flori de primavara
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 3 =