OBIECTELE SANITARE DE EXCEPTIE - LAVOAR PICTAT

OBIECTELE SANITARE DE EXCEPTIE - LAVOAR PICTAT
PROPRIETARII SE MANDRESC CU OBIECTELE SANITARE ALESE, TOATE PIESE DE EXCEPTIE: O CADA DIN SECOLUL XIV, RECONDITIONATA, SI UN LAVOAR PICTAT, PRIMIT CADOU DE LA UN PRIETEN ARTIST, CARE IL PREZENTASE INTR-O EXPOZITIE PROPRIE
Cada a fost cumparata de la un targ de vechituri si este una dintre piesele de rezistenta, deoarece provine din secolul XIV: "Cand a fost gasita, a avut nevoie de mici retusuri pe care le-a facut acelasi mester, Jorg Senf". Atractiile centrale sunt insa lavoarul si bideul. Acestea au fost pictate manual de catre unul dintre artistii preferati ai familiei. Frieder Heinze este unul dintre cei mai renumiti artisti contemporani din zona care s-au specializat in arta neconventionala. Lucrarile sale pot fi admirate atat in galerii renumite de arta din Germania, cat si in case particulare cum este cea din, imagini. Ceramica pictata (obiectele decorative), expusa pe peretii baii, este lucrata manual de catre sotia lui Frieder. Imaginile picturilor au fost inspirate din culturile Africii de Sud si, asa cum spune Susanne, "aduc un pic cu mastile africane; despre ele se spune ca iti insufla liniste si bunastare, ceea ce noi ne dorim sa avem in casa noastra"

Votati articolul

OBIECTELE SANITARE DE EXCEPTIE - LAVOAR PICTAT
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =