OBIECTELE SANITARE DE EXCEPTIE - CADA DIN SECOLUL XIV

OBIECTELE SANITARE DE EXCEPTIE - CADA DIN SECOLUL XIV
PROPRIETARII SE MANDRESC CU OBIECTELE SANITARE ALESE, TOATE PIESE DE EXCEPTIE: O CADA DIN SECOLUL XIV, RECONDITIONATA, SI UN LAVOAR PICTAT, PRIMIT CADOU DE LA UN PRIETEN ARTIST, CARE IL PREZENTASE INTR-O EXPOZITIE PROPRIE
Albastrul este foarte potrivit pentru camera de baie: predominant, el linisteste, induce o stare de bine, de reverie, de vis. Iar proprietarii baii din imagine au stiut sa exploateze la maxim aceste efecte benefice. La realizarea tencuielii au cautat un maestru in arta pigmentilor. El a fost gasit în persoana unui talentat zugrav-restaurator care stapaneste si tehnica Tadelakt, un procedeu de finisare mai special, veche tehnica marocana ce poate fi executata nu numai pe pereti, ci si pe pardoseala, obiecte sanitare. Mobilierul din lemn din camera de baie a fost realizat de sora proprietarei, care este tamplar. Ea a lucrat dupa ideile proprietarilor si singurul accent pe care si l-a putut impune au fost cele doua bare de sutinere pentru oglinda de toaleta. Restul mobilierului a fost achizitionat din magazine.

Votati articolul

OBIECTELE SANITARE DE EXCEPTIE - CADA DIN SECOLUL XIV
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 2 =