Farsa celebra cu pitici de gradina

Farsa celebra cu pitici de gradina
Una din cele mai neobisnuite pacaleli de 1 aprilie s-a petrecut in Anglia si l-a avut drept protagonist pe... un pitic de gradina!

Piticul, nu foarte mare, pazea peluza unei doamne respectabile dintr-un cartier londonez. Asta pana cand pe 1 aprilie piticul a disparut. Vandali, hoti, derbedei, au fost primele ganduri ale doamnei care s-a trezit dimineata si si-a vazut peluza lipsita tovarasul ei de ipsos vopsit.

Chiar cand se pregatea sa isi cumpere alta statuie, respectabila doamna primeste un plic cu mai multe fotografii, in care... piticul ei de gradina se odihnea pe un prosop, pe o plaja necunoscuta, si mesajul "Sunt in vacanta. Ma intorc peste 2 luni'". La scurt timp, un al doilea plic primit continea poza cu piticul pe o masa aflata in turnul Eiffel din Paris.

Au urmat apoi si al treilea, si al patrulea si al cincilea plic, cu poze care il infatisau pe plimbaretul pitic in diferite orase din lume.

Peste doua luni, piticul a reaparut pe iarba din fata casei londoneze, teafar si nevatamat.

Nu s-a aflat niciodata cine a fost autorul glumei.

Votati articolul

Farsa celebra cu pitici de gradina
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 4 =