Decoreaza peretii bucatariei cu farfurii haioase

Decoreaza peretii bucatariei cu farfurii haioase
Farfuriile decorative sunt printre cele mai frumoase suveniruri cu care ne putem intoarce din vacante. Fata de magnetii de frigider, farfuriile acestea au mai mult stil si pot fi folosite pentru a decora peretii unei bucatarii sau unui living intr-un stil inconfundabil.

Lisa Congdon si Clay Walsh si-au decorat astfel unul din peretii bucatariei, folosind farfurii de diferite culori si stiluri. Ansamblul este estetic si constituie punctul central al camerei, loc plin de amintiri frumoase, adunate din calatoriile lor si diverse magazine de antichitati.

Adaptat la mediul nostru, farfuriile pot fi simple, colorate intens ori cu detalii grafice interesante. Pot fi farfurii traditionale romanesti, farfurii din supermarket sau din cele mai putin artistice, care se gasesc de cumparat pe langa obiectivele turistice. In functie de asta, se poate realiza un decor rustic sau modern, chiar cu tendinte minimaliste.

Farfuriile se prind de perete cu suporti speciali sau facuti acasa, din sarma goasa.

Votati articolul

Decoreaza peretii bucatariei cu farfurii haioase
Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 5 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =