Sufleu de branza

Data | 00 0000
Desi sufleurile sunt cunoscute ca fiind preparate mai ales din legume, de data asta avem o reteta pentru ovo-lacto-vegetarieni, cu branza de telemea, care este potrivita si pentru copii.
Ai nevoie de:
5 oua
100 g unt
250 ml lapte
125 g branza uscata, rasa
optional: patrunjel maruntit
sare si piper, dupa gust
Preparare:
Untul moale (topit la bain-marie) se mixeaza cu faina si laptele,
astfel incat sa se obtina un sos alb si gros. Se adauga branza rasa,
sare si piper (optional) si se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat
spuma. Peste compozitia racita cu branza, se adauga unul cate unul,
galbenusurile, apoi albusurile; se adauga si patrunjelul. Totul se
toarna intr-o forma unsa cu unt sau de yenna si se da la coptor pentru
30 de minute, la foc potrivit. Se serveste calda.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.