Sfaturi pentru prepararea unui sufleu reusit
Data | 00 0000
Sufleurile sunt un fel de mancare asemanatoare piureurilor au
budincilor. Ele sunt preparate din legume, fructe, branzeturi sau pot
avea ca ingredient carnea si se leaga cu galbenusuri si albusuri
batute spuma. Sufleurile au o consistensa pufoasa si se servesc ca
aperitive sau ca deserturi.
In prepararea si servirea sufleurilor trebuie sa se tina seama de cateva reguli:
- sufleurile se servesc imediat ce sunt gata, adica atunci cand sunt
calde; servite mai tarziu, se vor lasa si nu vor mai arata la fel de
estetic.
- in prepararea sufleurilor, se foloseste intotdeauna o lingura de
lemn pentru amestecarea ingredientelor;
- reteta clasica de sufleu presupune un raport de 3 oua la 250 g de compozitie;
- ca sa creasca frumos, sufleurile se coc la cuptor.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.