Reteta tailandeza cu frunze de papadie

Reteta tailandeza cu frunze de papadie
Este o reteta interesanta si simpla de inspiratie tailandeza care se mananca alaturi de paste, crutoane sau o garnitura de legume.

Ai nevoie de:
1/2 ceasca ulei de cocos (sau orice alt tip de ulei)
9 maini frunze de papadie
1 catel de usturoi
1 cutie lapte de cocos (200ml)
200g tofu scurs sau branza
1-2 linguri zeama de lamaie
2 linguri busuioc
1 lingurita ghimbir (pudra sau ras)

Din frunzele de papadie alaturi de usturoiul picant si ulei se calesc timp de 10 minute. Intre timp, restul ingredientelor se mixeaza in blender, iar acest piure se toarna peste soteul de papadie, se lasa sa dea in clocot si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pentru inca 10 minute.

papadie, sote, mancare, frunze de papadie

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 3 =