Platouri reci: sandvisuri cu ton
Data | 00 0000
Pentru cinele festive in care este necesara servirea unor aperitive
sau doar pentru o seara in familie, aceste sandvisuri ofera un gust
bun si hrana de calitate.
E bine de stiut ca pestele se prepara numai in vase de ceramica sau de sticla si se spala imediat dupa de au fost folosite. In plus, gustarile facute cu peste se servesc pe farfurii separate, pentru ca restul mancarii sa nu prinda miros sau gust de peste.
Ingrediente:
3-4 conserve de ton
sucul de la 1/2 lamaie
optional, ulei
Preparare:
Tonul se scoate din conserva, se piseaza bine cu furculita si se
amesteca si zeama de lamaie. Se intinde pe felii de paine, intre foi
de salata, felii de rosie sau castraveti. Se seveste imediat, desi
acest preparat de peste se poate pastra la frigider pentru 1-2 zile.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.