Pipote de pui picante
Data | 00 0000
De cele mai multe ori pipotele de pui sunt mancate alaturi de orez.
Aceasta reteta de origine nigeriana foloseste ardeii iuti si da o
aroma aparte.
Ingrediente:
500g pipote de pui
2-4 ardei iuti, in functie de cat de iute doresti sa iasa apa
1 lingurita cimbru
sare si piper
ulei
Preparare:
Pipotele de pui se spala, se curata si se pun intr-o oala. Ceapa se
taie bucati si se caleste putin in ulei, se adauga pipotele si se lasa
sa se friga pana isi schimba putin culoarea. Se adauga si suficienta
apa incat sa acopere si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul se
reduce la jumatate. Se adauga un varf de lingurita de sare, ardeii
iuti si se mai lasa 10 minute, amestecand din cand in cand.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.