Cum sa pastrezi culoarea verde la avocado
Data | 00 0000
Avocado este un fruct delicios si sanatos, care poate fi consumat in
salate, mancaruri, sosuri dar si ca atare. Una din cele mai frecvente
probleme este oxidarea, care afecteaza fructul si ii schimba culoarea
in maroniu, la fel ca la mere.
E destul de dificil sa pastrezi culoarea pulpei de avocado, odata de fructul a fost taiat, insa nu e imposibil. Procesul oxidarii poate fi oprit cu ajutorul unui truc simplu:
- umple un castron mare cu apa si stoarce sucul dintr-o jumatate de lamaie;
- pe masura ce tai fructul de avocado, pune bucatile in apa;
- castronul se poate pastra in frigider pentru cateva ore, iar culoarea naturala a fructului nu se va pierde.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.