Stilul Eclectic Heritage alaturi de Omnires

Stilul Eclectic Heritage alaturi de Omnires
Stilul de amenajare eclectic heritage pentru decorarea baii este o abordare care combina elemente traditionale si clasice cu influente moderne. Stilul se inspira din perioadele istorice si arhitectura traditionala, aducand in acelasi timp un aspect contemporan care armonizeaza in aceeasi incapere spiritul trecutului cu traditiile atemporale.

 

 

 

Rezultatul este o baie cu un aspect victorian, sofisticat si rafinat, cu accente unice si un amestec de elemente provenite din diferite epoci care sa-ti defineasca sanctuarul intimitatii. Imbinand motive din stilul gotic, renascentist si baroc, eclectismul aduce in prim-plan elemente contradictorii prin forme clasice de decor si un design contemporan. 

 


O baie in stilul eclectic heritage vine la pachet cu o atentie la detalii minutioasa, tablouri sau chiar fotografii vintage, oglinzi cu rame sculptate in stil baroc, candelabre impresionante sau iluminat industrial, mobiliere masive, de lemn, obiecte mate sau lucioase in “nuante invechite”, poate intense de cupru, aramiu, rosiatic, maro, sau clasicul alb si negru, forme ovale, abstracte, mozaicuri, teracota, placi ceramice cu modele traditionale sau structuri decorative cu efect uzat. 

Iata cum doua colectii Omnires pot fi aliatul perfect pentru decorarea baii tale in acest stil:

OMNIRES Y - colectie conceputa de fondatorul companiei Janusz Langner, se remarca prin liniile sale curate si forma impecabila, care exprima o cautare hotarata a idealului, creata din pasiunea pentru designul danez ce are ca focus functionalitatea, calitatea materialelor si o forma simpla, bine definita a obiectelor. Forma sa atemporala si perfect rafinata, in spiritul minimalismului, ofera noua finisaje: crom, nichel, grafit, cupru, cupru periat, auriu, auriu periat, negru/auriu si negru, cu un spectru extins de optiuni de design – de la baterii OMNIRES standard sau montate pe perete, pana la sisteme mai elaborate cu baterii termostatice, comutatoare de functie, jeturi de masaj sau capete de dus cu doua functii. 

 

OMNIRES SHELL M+ - din dorinta de a crea o colectie cu proportii ideale si o forma sculptata, usor de utilizat, datorita liniilor subtiri si a designului care se ingusteaza usor spre baza, BartÅ‚omiej Pawlak si Łukasz Stawarski au adus aerul contemporan in produsele sale. Cu forme eliptice, minimaliste, atat cada, cat si lavoarul SHELL M+, amplasate in baie, ofera imaginea unei incaperi de epoca neatinsa, cu opere de muzeu, avand in compoztia lor un material inovator, elementul principal fiind piatra dolomita poloneza, ce asigura o durabilitate si rezistenta de durata produselor. 
 

 

Descopera colectiile de mai sus si produsele aferente pe melthdesign.ro daca si tu iti imaginezi deja cum ar arata ele integrate in baia ta! 

 

 

 

Votati articolul

Stilul Eclectic Heritage alaturi de Omnires
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.