Decoreaza-ti casa pentru primavara!

Decoreaza-ti casa pentru primavara!
Dupa zilele lungi si intunecoase ale iernii, primavara vine cu o briza de aer proaspat si veselie. Si daca vrei sa aduci primavara si in casa, nu trebuie sa faci decat cateva schimabari mici, dar de mare efect.

Invioreaza aspectul sufrageriei folosind perne, paturi sau hise in culori deschise, pastelate sau cu imprimeuri florale. Alege o schema de culori precum verde lime / roz / alb, verde / galben pai / rosu, violet / portocaliu / galben pai, etc si foloseste culorile in diferite combinatii pentru a crea un aer primitor, confortabil si proaspat.

Pune vaze din sticla colorata la ferestre, pe langa ghivecele cu plante de interior. Multe din plantele de interior sunt inca in perioada de repaus, deci nu au foarte multe frunze. Vasele colorate vor crea un decor haios.

Pentru ca in casa incepe sa fie din ce in ce mai multa lumina, amplaseaza pe masutele din colt sau pe masuta de cafea o planta verde. Poti cumpara bulbi fortati de zambile care urmeaza sa infloreasca in scurt timp.

Lasa lumina soarelui sa intre in casa. Daca e cazul, inlocuieste draperiile inchise la culoare cu unele in nuante pastelate.

Votati articolul

Decoreaza-ti casa pentru primavara!
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 + 5 =