3 idei pentru ca stransul jucariilor sa nu devina o corvoada

3 idei pentru ca stransul jucariilor sa nu devina o corvoada
Stim bine! Copiilor le place sa se joace, sa imprastie absolut toate jucariile prin camera si apoi sa le lase acolo. Ei trebuie invatati sa isi stranga singuri jucariilr, insa pana devin suficient de mari incat sa inteleaga asta, parintele trebuie sa fie cel organizat. In principiu, regulile nu sunt dificile si odata aplicate usureaza cu mult stransul jucariilor.

1. Cutii si etichete. In primul rand, ai nevoie de cutii de plastic sau carton rezistente si etichete.

2. Jucariile trebuie sortate. Vei avea o cutie cu papusi si animale de plus, una cu vase de bucatarie, alta cu masinute si tot asa. Jocurile, puzzle-urile si cartile au si ele nevoie de alte cutii sau rafturi.

3. La final, totul trebuie sa aiba un loc al sau. Cand le vei cere copiilor sa te ajute, sa strangeti impreuna, nu vor stii de unde sa inceapa daca toata casa e plina de jucarii pe care nu au unde anume sa le puna; dar daca stiu ca fiecare jucarie are locul sau, sarcina de a strange jucariile nu va mai parea la fel de dificila.

Votati articolul

3 idei pentru ca stransul jucariilor sa nu devina o corvoada
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 1 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 4 =