Unt cu ierburi aromatice
Daca nu mananci de obicei verdeturi, poate ca varianta in care ele sunt combinate in unt iti va parea mai interesanta.
Ai nevoie de: 1 mana de ierburi aromatice, la alegere din: busuioc, marar, fenicul, menta, patrunjel, tarhon, coriandru, cimbru, salvie, 1 pachet de unt moale
Se procedeaza astfel: Ierburile se spala, se sterg putin cu o carpa si apoi se rup frunzulitele.
Acestea se toaca marunt si apoi se incorporeaza in unt cu ajutorul unei furculite. Bucata de unt se ruleaza intr-o folie de plastic (merge si turnata intr-un pahar de plastic mai mare) si se da la frigider pentru 24 de ore inainte de a se manca, pentru ca aromele sa se distribuie uniform si sa se intareasca. Untul cu ierburi aromatice se pastreaza la frigider.
Sfat: aceasta reteta se poate incerca si cu paprika, piper, unsturoi sau ceapa in loc de ierburi aromatice.
Pofta buna!
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.