Chiuveta din piatra naturala, pentru o baie originala

Chiuveta din piatra naturala, pentru o baie originala
Chiuvetele clasice din portelan sunt concurate de materiale precum sticla sau piatra, folosite pentru amenajarea bailor rustice sau nonconformiste.

Avantajele chiuvetelor realizata din piatra sunt rezistenta si durabilitatea, aspectul inedit. Acestea sunt insa contrabalansate de pretul piperat, de greutatea care necesita ancorare si sprijin suplimentar.

In magazinele specializate veti gasi chiuvete finisate, realizate din travertin sau marmura, calcar, onix. Acestea sunt produse de serie care nu se incadreaza intotdeauna in preferintele designerului sau proprietarului.

Cei pretentiosi pot apela la chiuvete realizate la comanda, din lespezi de granit, care pastreaza forma si linia naturala a pietrei, precum chiuveta din imagine.

Pretul chiuvetelor de serie variaza intre 500 si 1000 de lei, forma acestora fiind de bol, in majoritatea cazurilor. In cazul celor facute la comanda, din lespezi, pretul creste substantial.

Fotografia a fost facuta intr-o cabana din comuna Lopatari, judetul Buzau.

Votati articolul

Chiuveta din piatra naturala, pentru o baie originala
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 3 =