Preparate din plante impotriva durerilor de masele

Preparate din plante impotriva durerilor de masele
Durerile de masele pot fi calmate in anumite cazuri doar cu ajutorul unor ceaiuri, fara calmante sau alte medicamente. Abcesul dentar inseamna o infectie, aparitia unei pungute de puroi in jurul radacinii dintelui. Vizita la stomatolog este obligatorie si, deobicei, acesta va va recomanda tratamentul cu antibiotic, inainte de lucrarile dentare specifice. Tratamentul naturist nu exclude tratamentul indicat de stomatolog, ci vine ca o completare a acestuia. Iata ceaiurile indicate in acest caz.

Flori de coada soricelului. Se obtine o infuzie dintr-o lingura de ceai la o cana de apa clocotita. Se lasa sa se raceasca. Se tine in gura 2-3 minute, si se repeta la fiecare ora.

Flori de musetel. Se clateste gura si se tine in locul cu dintele afectat 5-10 minute, la fiecare ora.

Radacina de tataneasa. Se prepara un decoct din 4-5 linguri de radacina maruntita la o cana de apa. Preparatul este citatrizant si antiinflamator. Se tine in gura cate cinci minute, la fiecare ora.

Rizom de cerentel. Este un antiinflamator care actioneaza local. Se obtine un decoct din doua lingurite la o cana de apa. Se tine cate o gura de ceai in locul cu dintele afectat.

Sunatoarea. Infuziile concentrate din doua-trei linguri de planta uscata la o cana de apa clocotita se folosesc, dupa racire, pentru clatirea locului respectiv.

Votati articolul

Preparate din plante impotriva durerilor de masele
Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =