Mascote verzi pentru o atmosfera proaspata la birou. Plantele de birou!

Mascote verzi pentru o atmosfera proaspata la birou. Plantele de birou!
O atmosfera de lucru vesela este o conditie pemtru a munci cu placere si pentru a da randament la birou. Asta inseamna, desigur, glume, frunti descretite si comunicare. Ce te faci, insa, in situatia in care colegii tai de birou sunt in fiecare dimineata morocanosi si ursuzi? ce te faci cand in loc de glume nu auzi decat sunetul sec al tastaturii si, din cand in cand, cate un oftat?

"Iti gasesti un prieten imaginar", imi sopteste o colega, aici, in redactia INFOCASASIGRADINA, sorbindu-si ceaiul in spatele meu, in timp ce scriu aceste randuri.

Ei bine, colega indiscreta ce esti, prietenul imaginar nu este o solutie! O mascota, in schimb, are darul de a deveni puntea de legatura intre oamenii care lucreaza in aceeasi incapere, una din conditiile comunicarii dintre colegi. Iar daca mascota are si un nume pe masura, obiectivul este atins.

Noi il avem pe Mitica. Il cheama asa pentru ca este un cactus mititel, si ca marime, si ca varsta. Este mascota noastra si, asa cum ii sade bine unei mascote bine intretinute, traieste intr-un pahar cu sampanie.

Mitica al nostru nu este pretentios. Cere doar apa (putina si rar), lumina si atentie. Unul din fratii lui se afla in biroul in care sunt pregatite unele materiale pentru AgroRomania, astfel incat putem spune ca familia Mitica este dedicata presei.

Votati articolul

Mascote verzi pentru o atmosfera proaspata la birou. Plantele de birou!
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 4 =