Tagliatelle cu sos de creson

Tagliatelle cu sos de creson
Este o mancare plina de arome, o reteta rapida dar fara a cadea in pacatul si derizoriul gastronomic al fast-food-ului. Cresonul ofera pastelor o savoare inegalabila si o culoare proaspata. Este cina pe care INFOCASASIGRADINA o recomanda deopotriva indragostitilor, dar si celor care vor sa petreasca o seara linistita in compania unui film bun.

Pentru patru portii aveti nevoie de: un pachet de paste tagliatelle, sare, ceapa, unt, frunze de creson (se gasesc in supermarket), smantana, piper, nucsoara

Pentru ca exista mai multe tipuri de tagliatelle, fiecare necesita timpul ei propriu de fierbere. Cel mai bine e sa va uitati pe pachet, pe ambalaj veti gasi notat timpul si respcetati indicatiile.

In timp ce pastele fierb, preparati sosul: se caleste ceapa taiata solzisori in unt si se stinge cu putina apa. Se lasa sa scada cateva minute, apoi se adauga frunzele de creson, taiate cat mai marunt. Se sareaza pipereaza dupa gust si se amesteca bine de tot. Cand a scazut putin, se toarna smantana si se ia de pe foc.

Sosul astfel obtinut se toarna peste pastele spalate si strecurate, si se presara cu putina nucsoara. In general, timul mediu de preparare al acesti retete este de 15 minute.

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.33 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 1 =