Supa crema de gulii

Supa crema de gulii
Se prepara usor, avand nevoie de: 3 gulii mari, 300 g cartofi, 2 morcovi, 1 ceapa, 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, cimbru si pentru o aroma mai pronuntata, salvie.
Se taie legumele si se pun la fiert in apa cat sa le acopere. Se adauga sarea. Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga condimentele si se fierb in continuare. Dupa ce au fiert se lasa putin la racit si le pasam cu ajutorul unul blender. Se serveste calduta sau rece; o putem drege cu galbenus batut cu smantana si orna cu patrunjel.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =