Pricomigdale
Data | 00 0000
Pricomigdalele sunt unele dintre cele mai gustoase prajiturele. Se pot
consuma ca atare sau cu fructe ori frisca, la o cana ce cafea sau de
ceai sau pot deveni un aliment hranitor si satios in drumetii.
Ai nevoie de:
3 albusuri
100 g nuci
180 g zahar
50 g faina
Pricomigdalele se prepara astfel:
Albusurile se bat, se amesteca cu grija cu nuca macinata si apoi cu
faina. Se iau bucatele din compozitie si se formeaza cu mana rotunduri
care se aseaza pe tava dublata cu hartie de copt. Se coc la foc
moderat. Cand sunt gata, se scot cu tot cu hartia de copt si se
desprind numai dupa ce s-au racit complet.
Se pot servi simple sau unite doua cate doua, cu gem, crema de ciocolata sau frusca la mijloc.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.