Pricomigdale

Pricomigdale
Pricomigdalele sunt unele dintre cele mai gustoase prajiturele. Se pot consuma ca atare sau cu fructe ori frisca, la o cana ce cafea sau de ceai sau pot deveni un aliment hranitor si satios in drumetii.

Ai nevoie de:
3 albusuri
100 g nuci
180 g zahar
50 g faina

Pricomigdalele se prepara astfel:
Albusurile se bat, se amesteca cu grija cu nuca macinata si apoi cu faina. Se iau bucatele din compozitie si se formeaza cu mana rotunduri care se aseaza pe tava dublata cu hartie de copt. Se coc la foc moderat. Cand sunt gata, se scot cu tot cu hartia de copt si se desprind numai dupa ce s-au racit complet.

Se pot servi simple sau unite doua cate doua, cu gem, crema de ciocolata sau frusca la mijloc.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =