Elevii au plantat pomi, duminica, intr-un parc bucurestean

Elevii au plantat pomi, duminica, intr-un parc bucurestean
Sub genericul "Toamna la plantat de pomi", peste 300 de elevi din Bucuresti au participat duminica, 11 noiembrie, la o actiune de plantare a pomilor in Parcul Dobroesti din sectorul 2.
Potrivit Primariei sectorului 2 din Capitala, tinerii au fost invatati sa cunoasca si sa iubeasca natura inconjuratoare si au plantat peste 300 de exemplare din diverse specii de arbori si arbusti care vor contribui la infrumusetarea parcului.

Actiunea ecologica a facut parte din cadrul concursului "Primavara Scolilor", aflat la cea de-a XI-a editie, organizat de primarul Neculai Ontanu, iar castigatorilor le-au fost decernate premii in valoare de 5 milioane lei.

Programul de educatie jubiliara s-a bucurat de implicarea in proiectele ecologice a peste 5200 elevi si a 600 de cadre didactice de la 57 de unitati de invatamânt preuniversitar de stat din sectorul 2, cu totii fiind impulsionati sa-si dovedeasca maiestria in conservarea si protejarea mediului inconjurator.

In cursul acestui an, elevii s-au intrecut in actiuni cu tematica ecologica desfasurate in parcurile sectorului.

Votati articolul

Elevii au plantat pomi, duminica, intr-un parc bucurestean
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 3 =