Branza conservata in ulei

O metoda mai putin folosita de a pastra alimentele pentru iarna este conservarea acestora in ulei. Am incercat anul trecut mai multe variante de branza pastrata in ulei de masline aromatizat, toate au iesit de minune si s-au pastrat fara probleme pana acum, desi a trecut aproape un an.
Am folosit mai multe tipuri de branza, inclusiv telemea maturata. Totusi, cea mai gustoasa s-a pastrat branza tip Akadia, pe care am taiat-o cuburi si am pus-o in borcane alaturi de ingrediente precum: boia, catei de usturoi, felii de telina, boabe de struguri.

Votati articolul

Branza conservata in ulei
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 5 =