Sucul si siropul de catina

Sucul si siropul de catina
Consumarea catinei este recomandata mai ales pe timpul iernii, din cauza cantitatii mari de vitamina C (de zece ori mai multa decat in lamaie). Siropul sau sucurile preparate din catina sunt foarte bune pentru cresterea imunitatii, mai ales la copii si batrani.

Sucul sau siropul de catina se prepara prin stoarcerea fructelor proaspete printr-o sita de plastic sau orice alt materiale care nu oxideaza; samburii trebuie indepartati.

O alta varianta de sirop de catina se face prin fierberea a 750g fructe proaspete in 6 l apa, cu 1kg zahar. Dupa fierbere, siropul se toarna in sticle si se pastreaza la rece.

Votati articolul

Sucul si siropul de catina
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 4 =