Casa - pagina 33

Se afiseaza 481 - 492 din 492 de articole
Pentru zile friguroase: transpiri numai cand auzi - Rachiu cu hrean si anason

Pentru zile friguroase: transpiri numai cand auzi - Rachiu cu hrean si anason

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Pentru ca zapada bate la usa, cel mai potrivit cocktail pentru gerul care urmeaza este unul tare si aromat, o bautura socanta, atat prin tarie cat si prin ingredientele din care se obtine: rachiu cu...mai mult
cocktail spaniol - AGUA DE VALENCIA

cocktail spaniol - AGUA DE VALENCIA

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Votca, gin, sampanie, suc de portocale si putin zahar. Pare un cocktail pentru toata lumea, ei bine, nu este asa! Ai nevoie de multa indemanare si precizie in a stabili cantitatile, deoarece...mai mult
Pepenele rosu, revigorant si racoritor

Pepenele rosu, revigorant si racoritor

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Ce ar fi vara fara pepeni... sunt deliciosi, iar daca ii tii cateva ore la frigider inainte sa ii tai, te racoresc si iti potolesc setea. O cura de pepeni (cel putin cateva zile trebuie sa consumi...mai mult
Pepene galben cu sampanie

Pepene galben cu sampanie

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Este racoritor, vitaminizant si chic. Il poti servi prietenilor intr-o dupa-masa fierbinte, precis va deveni o sursa de buna-dispozitie. Sau il poti savura in liniste, dupa o zi stresanta la birou. Ai...mai mult
Jeleu de levantica

Jeleu de levantica

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Este un desert foarte aromat si... la fel de colorat. Jeleul de levantica se poate servi ca atare, acompaniat de inghetata sau budinca, dar poate sta si alaturi de mancaruri pe baza de carne de miel...mai mult
Prajitura cu visine - acum si toamna!

Prajitura cu visine - acum si toamna!

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Prajitura cu visine este gata in numai trei sferturi de ora. Ai nevoie de visine (proaspete sau congelate), sase oua, zahar, faina, putina apa si ulei. Am folosit pentru o tava de prajituri sase oua....mai mult
Ciorba de naut, aromata si consistenta

Ciorba de naut, aromata si consistenta

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Cea mai buna ciorba de naut am mancat-o in Istanbul, la o masa in cartierul laleli, in apropiere de Universitate. De atunci, am incercat mai multe variante, dintre care reteta asta aduce foarte mult...mai mult
Linte rosie la minut

Linte rosie la minut

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Lintea rosie este un ingredient care te poate salva in multe situatii in care trebuie sa pregatesti masa intr-un timp scurt. mancarica de linte rosie cu nuci si legume este gata in numai 10 minute.Se...mai mult
Cartofiori de noiembrie cu pastrama

Cartofiori de noiembrie cu pastrama

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Reteta cartofilor de noiembrie este simpla, satioasa si foarte rapida. Mie mi-a luat aproximativ 20 de minute, inclusiv curatatul cartofilor. Este pranzul ideal pentru cineva prins intre mai multe...mai mult
Secretul intretinerii la Aphelandra: umiditate ridicata si perioada de repaus obligatorie, iarna

Secretul intretinerii la Aphelandra: umiditate ridicata si perioada de repaus obligatorie, iarna

keyboard_arrow_right Casa Amenajari casa
Aphelandra este una din plantele de apartament care se dezvolta frumos si in camerele cu mai putina lumina si fara soare direct. Aphelandra, decorativa atat prin frunze cat si prin flori, are nevoie...mai mult
Cum se prepara sosul harissa. Reteta de harisa explicata pas cu pas

Cum se prepara sosul harissa. Reteta de harisa explicata pas cu pas

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Sosul harisa este, pe scurt, un fel de bulion iute obtinut din ardei, condimentat si aromat cu mirodenii. Este folosit in bucataria tarilor din nordul Africii.Pentru obtinerea sosului harissa aveti...mai mult
Delicatese de sezon: struguri murati

Delicatese de sezon: struguri murati

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Muraturile de struguri sunt o delicatesa de sezon ce poate fi preparata ieftin si rapid. Infocasasigradina te invata cum! Modul de preparare este simplu: strugurii se spala, se desfac de pe ciorchine...mai mult