Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Ivanus george spune: Bun? ziua, când va trebui s? v? contactez pentru a cump?ra r?saduri de crizanteme ?i în ce localitate? Mul?umesc
21-Nov-2017 15:01:16
Raspunde la intrebare
Lenghen Luminita spune: Nu conteaza de care otet?
20-Nov-2017 07:15:32
Raspunde la intrebare
nina.iftime spune: F interesant!
02-Nov-2017 18:01:24
Raspunde la intrebare

Tort economic cu mere

Tort economic cu mere


Tortul cu mere se face rapid si este ieftin in aceasta perioada.

Ingrediente pentru blat: un pachet de unt, 100 de grame de zahar pudra, doua galbenusuri, coaja rasa de la o lamaie si 250 de grame de faina.

Ingrediente pentru umplutura: 1-2 kilograme mere romanesti aromate, zahar, scortisoara.

Pentru glazura: 4 albusuri, 200 de grame de zahar.

Se pregateste un aluat care se intinde in foi subtiri care se coc la cuptor intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Merele se curata si dau pe razatoare. Se calesc intr-o cratita cu zahar si putin unt. Se adauga scortisoara. Se lasa apoi sa se raceasca si cu aceasta compozitie se umplu foile de aluat. Pe ultima foaie se adauga glazura din albusurile batute spuma impreuna cu zaharul.

Tortul astfel construit se da la cuptor 10 minute la foc mic.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii