Supa de peste cu cimbru

Supa de peste cu cimbru
Supa de peste este o reteta rapida si gustoasa, care se serveste fierbinte si cu patrunjel tocat deasupra.

Ingrediente:
3-4 cartofi
2 cepe
100ml ulei
400ml suc de rosii
1 l apa
Un varf de cutit de piper
1 lingura cimbru
4 catei de usturoi
250 g peste proaspat (de preferinta cod)

Preparare supa de peste cu cimbru:

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se curata de invelis, se taie julien si se calesc in ulei, intr-o oala mai mare, timp de cateva minute.

Dupa 1-2 minute, se adauga apa, pestele curatat si taiat bucati potrivite, usturoiul pisat sau taiat felii si putina sare. Supa se lasa pe foc in jur de 20 de minute, pana cand se fierb bine cartofii, moment in care se toarna sucul de rosii, usturoiul maruntit si cimbrul.

Se mai lasa sa dea in clocot si sa fiarba 2-3 minute, dupa care se opreste focul si se lasa deoparte.

Votati articolul

Supa de peste cu cimbru
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =