Supa de ciuperci

Supa de ciuperci
Avantajul supei de ciuperci este ca se poate servi si rece si calda. Crutoanele sunt de baza, dar se poate adauga si o lingura de smantana.

1 cutie ciuperci
3 cartofi
5 catei de usturoi
1 ceapa


1 legatura patrunjel
2 linguri ulei de masline
sare si piper dupa gust

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se caleste putin in ulei incins, se adauga usturoiul, ciupercile, cartofii si o cana de apa. Se lasa sa fiarba, se paseaza si se mai lasa pe foc inca 5 minute.

Se serveste in castroane adanci, cu smantana, crutoane si cateva frunze de patrunjel.

Votati articolul

Supa de ciuperci
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 3 =