Supa-crema de conopida (de post)

Supa-crema de conopida (de post)
Este una din cele mai gustoase si sanatoase supe, se face repede si se serveste calda sau rece, cu crutoane.

Ai nevoie de:
1 ceapa
1 conopida
1 morcov mare
1/2 ceasca telina cubulete
4 cartofi
2 litri apa
2-3 linguri de faina
1 legatura patrunjel
sare si piper

Taie ceapa felii si pune-o la calit in putin ulei, intr-o oala inalta. Cand isi schimba culoarea, adauga morcovul si telina taiate cubulete si apa suficienta cat sa le acopere; lasa sa fiarba 15 minute, apoi adauga conopida taiata bucati, cartofii si acopera totul bine cu apa. Se lasa la fiert pentru inca 30 de minute.

Dupa ce s-a racit, se paseaza in blender sau cu un mixer de mana, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu patrunjel tocat si crutoane.

Pofta buna!

Votati articolul

Supa-crema de conopida (de post)
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 4 =