Sfaturi pentru prepararea unui sufleu reusit

Sfaturi pentru prepararea unui sufleu reusit
Sufleurile sunt un fel de mancare asemanatoare piureurilor au budincilor. Ele sunt preparate din legume, fructe, branzeturi sau pot avea ca ingredient carnea si se leaga cu galbenusuri si albusuri batute spuma. Sufleurile au o consistensa pufoasa si se servesc ca aperitive sau ca deserturi.

In prepararea si servirea sufleurilor trebuie sa se tina seama de cateva reguli:

- sufleurile se servesc imediat ce sunt gata, adica atunci cand sunt calde; servite mai tarziu, se vor lasa si nu vor mai arata la fel de estetic.
- in prepararea sufleurilor, se foloseste intotdeauna o lingura de lemn pentru amestecarea ingredientelor;
- reteta clasica de sufleu presupune un raport de 3 oua la 250 g de compozitie;
- ca sa creasca frumos, sufleurile se coc la cuptor.

Votati articolul

Sfaturi pentru prepararea unui sufleu reusit
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =