Rechin cu branza si portocale

Rechin cu branza si portocale
Rechinul cu portocale se gateste usor, este gustos si sanatos.

Pentru prepararea rechinului cu portocale aveti nevoie de:
- 1 file de rechin
- 1 cub de unt
- 1 felie branza feta
- 1 maslina
- o jumatate de portocala
- cativa catei de usturoi
- sare, boia

Se incinge untul intr-o tigaie groasa, se pune fileul de rechin si se stropeste cu zeama de la o jumatate portocala. Se arunca peste el cativa catei de usturoi tocati bucati-bucatele si un praf de sare. Se invarte iute, si pe o parte si pe alta, sa nu se prinda, apoi luam fileul cu grija si il asezam pe un platou astfel: putina zeama de la unt, fileul, o felie sau doua de portocala, peste care punem felia de feta, decorata cu maslina. Se ninge cu un praf scurt de boia iute si se serveste fierbinte.

Votati articolul

Rechin cu branza si portocale
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 4 =