Punci cu ceai, coniac, rom si zmeura

Punci cu ceai, coniac, rom si zmeura
Este o bautura alcoolica gustoasa si usor de preparat acasa.

250 ml sirop de zmeura
1 l ceai
125 ml coniac
125 ml rom
Sucul de la 1 lamaie
Zahar, dupa gust

Pentru prepararea acestei bauturi alcoolice, se amesteca siropul de zmeura cu ceaiul inca fierbinte si se indulceste dupa gust, cu 2-3 linguri de zahar. La final se adauga sucul de lamaie, coniacul si romul. Se serveste in cupe de sampanie, la ocazii speciale sau de sarbatori.

Votati articolul

Punci cu ceai, coniac, rom si zmeura
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =