Prajitura cu gem de caise

Prajitura cu gem de caise
Se prepara extrem de rapid si nu necesita prea multa munca. E gata in mai putin de o ora, motiv pentru care o face prajitura perfecta pentru musafirii neasteptati.

Ingrediente:
250 g margarina pentru prajituri
3 oua
250 g zahar
250 g faina
2 lingurite praf de copt
1 pliculet de zahar vanilat
Un praf de sare
8 linguri suc de portocale
100 g gem de caise

Procedeu:
Se porneste cuptorul. Faina se amesteca cu praful de copt. Margarina la temperatura cameei se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga pe rand ouale. Se incorporeaza faina, putin cate putin, si apoi sucul de portocale. Se unge o tava cu unt sau se dubleaza cu hartie de copt, se toarna compzitia si se da la cupor pentru 15 minute. Se poate servi cu frisca.

Votati articolul

Prajitura cu gem de caise
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 3 =