Platouri reci: sandvisuri cu ton

Platouri reci: sandvisuri cu ton
Pentru cinele festive in care este necesara servirea unor aperitive sau doar pentru o seara in familie, aceste sandvisuri ofera un gust bun si hrana de calitate.

E bine de stiut ca pestele se prepara numai in vase de ceramica sau de sticla si se spala imediat dupa de au fost folosite. In plus, gustarile facute cu peste se servesc pe farfurii separate, pentru ca restul mancarii sa nu prinda miros sau gust de peste.

Ingrediente:
3-4 conserve de ton
sucul de la 1/2 lamaie
optional, ulei

Preparare:
Tonul se scoate din conserva, se piseaza bine cu furculita si se amesteca si zeama de lamaie. Se intinde pe felii de paine, intre foi de salata, felii de rosie sau castraveti. Se seveste imediat, desi acest preparat de peste se poate pastra la frigider pentru 1-2 zile.

Votati articolul

Platouri reci: sandvisuri cu ton
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 1 =