Paste cu legume

Paste cu legume
De obicei pastele se consuma cu sosuri speciale, nuca sau branza. De data asta, avem o reteta de paste cu multe legume, un fel de salata a carei preparare dureaza un pic mai mult, dar care are un gust deosebit.

Ai nevoie de:
100 g paste
100 g mazare
1-2 frunze de salata
1 ceapa mica
3 rosii
masline
3 linguri de branza rasa
2 frunze de busuioc
sare si piper, dupa gust

pentru sos:
2 linguri de mustar
2 linguri suc de lamaie
2 linguri ulei

Preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute. Mazarea se fierbe si ea, apoi se pune peste paste si se lasa la scurs. Intr-un castron mare, se amesteca pastele cu mazarea, salata rupta fasii, rosiile feliate, ceapa taiata marunt, masline si branza rasa. Se decoreaza cu frunze de busuioc. Separat se prepara sosul si se picura deasupra salatei de paste.

Votati articolul

Paste cu legume
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =