Ca la mama acasa - pagina 4

Se afiseaza 46 - 60 din 246 de articole
Tarta cu pere

Tarta cu pere

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Perele sunt deja in parga iar productiile de anul acesta se anunta foarte bune. Sunt ideale pentru compoturi, dar si pentru dulciuri precum tarta cu pere. Pentru prepararea aluatului avem nevoie de 3...mai mult
Ciorba de mazare, ideala pentru zilele caniculare

Ciorba de mazare, ideala pentru zilele caniculare

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Ciorba de mazare este un preparat de post care se poate servi inclusiv rece. Pentru ciorba de mazare avem nevoie de:\r\nmazare\r\nceapa\r\ntelina\r\nmorcov\r\nardei gras\r\nulei de...mai mult
Cum se gateste orezul cu bob lung astfel incat sa nu se lipeasca

Cum se gateste orezul cu bob lung astfel incat sa nu se lipeasca

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
In magazine se gasesc multe varietati de orez, de la cel clasic pana la orezul salbatic, orezul rosu sau negru, deliciosul Basmati, orez cu bob rotund sau cu bob lung. Durata de fierbere difera in...mai mult
Orez cu legume

Orez cu legume

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Orezul cu legume este o mancare simpla, de vara, satioasa dar fara carne. Se prepara rapid si usor. Pentru prepararea orezului cu legume se folosesc legume de sezon - ardei gras, ardei iute, rosii,...mai mult
Secretul borsului pescaresc

Secretul borsului pescaresc

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Borsul pescaresc nu exceleaza in bogatia de zarzavat. Are nevoie doar de cateva legume, de un ceaun mare cu apa si - acesta este secretul - de cat mai multe feluri de peste. Se aleg musai pesti...mai mult
Cum se prepara borsul de sfecla

Cum se prepara borsul de sfecla

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Borsul de sfecla este un preparat cu influente slave, fiind des intalnit in Ucraina si Polonia. La noi, borsul de sfecla se face in Bucovina si nordul Basarabiei. Ingrediente pentru prepararea...mai mult
Cultivarea guliilor in solar

Cultivarea guliilor in solar

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Prin cultivarea guliilor in spatii protejate se obtin productii timpurii, cultura putand fi initiata devreme, in luna martie. Se obtin astfel primele productii in mai-iunie. Rasadnitele se pregatesc...mai mult
Bucataria tatareasca: Reteta de suberek cu carne

Bucataria tatareasca: Reteta de suberek cu carne

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Suberekul este un soi de placinta traditionala tatareasca, un preparat intalnit in toate orasele din Dobrogea si de pe litoral. Avem nevoie de:\r\nPentru prepararea aluatului: apa, sare si faina....mai mult
Fursecuri cu stafide

Fursecuri cu stafide

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Fursecurile cu stafide se fac usor si rapid. Sunt un desert ideal pentru copii, pentru ca nu contin adaosuri. Ai nevoie de:\r\n1 cana stafide\r\n50 g unt\r\n2 oua\r\n3 lg praf de copt\r\nsare\r\n75 g...mai mult
Somon cu legume si porumb la gratar

Somon cu legume si porumb la gratar

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Pentru ca vara e perioada gratarului si a concediilor, iata o varianta pe baza de peste si legume. Salata de somon si legume la gratar se face rapid si focul nu trebuie sa fie foarte iute. Pentru...mai mult
Cum se prepara dulceata de piersici

Cum se prepara dulceata de piersici

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Suntem in plin sezon al piersicilor. Acestea se gasesc si la preturi de pana la doi lei pe kilogram, in piete. cantitati: 1 kg piersici, 1 kg zahar, o jumatate de lamaie\r\n\r\nPentru dulceata de...mai mult
Ciorba de peste

Ciorba de peste

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Ciorba de peste vine intr-o multitudine de retete si varietati. Iata varianta de baza a acesteia, o reteta care poate fi imbogatita si completata in functie de ingredientele pe care le avem la...mai mult
Ciorba taraneasca cu carne de porc

Ciorba taraneasca cu carne de porc

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Ciorba taraneasca de porc este o mancare satioasa traditionala. Se poate prepara atat vara cat si iarna. Vara, bogatia de legume din piete face ca reteta sa poata fi imbogatita cu mai multe...mai mult
Reteta simpla de ardei umpluti cu carne de vita

Reteta simpla de ardei umpluti cu carne de vita

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Pentru ardei umpluti ca la carte avem nevoie de ardei grasi mari, frumosi si sanatosi. Acestia se curata, se spala, se indeparteaza cotorul. Separat, pregatim umplutura. Vom avea nevoie de: carne...mai mult
Ciorba de mazare

Ciorba de mazare

keyboard_arrow_right Casa Ca la mama acasa
Ciorba de mazare este un preparat care se poate consuma rece, ideal pentru zilele caniculare de vara. Pentru a prepara ciorba de mazare avem nevoie de:\r\n1/2 kg mazare\r\n2-3 morcovi\r\n1...mai mult