Macrou cu sos de hrean

Macrou cu sos de hrean
Macroul nu este un peste scump si e recomandat sa fie consumat mai ales idn cauza acizilor grasi omega-3 pe care ii contine. El ajuta la scaderea colesterolului si a tensiunii, contine vitamia B3, B12, A, C, D si K. In plus, se pare este indicat in curele de slabit, pentru ca regleaza metabolismul si ajuta la scaderea stratului adipos.

Ai nevoie de:
1 file de macrou
2 lingurite turmeric
2 lingurite curry
1 lingura ulei

Sos:
1 radacina hrean
150 ml smantana sau iaurt
1/4 lamaie (zeama)
1/2 lingurita mustar

Preparare:
Condimentele uscate (turmeric si curry) se presara pe fileul de peste, se picura ulei si se frige putin in tigaie, cate 2 minute pe fiecare parte.

Se face sosul astfel: se rade hreanul si se amesteca bine de tot cu celelalte ingrediente.

Se serveste cald sau rece, cu sos deasupra si legume proaspete.

Votati articolul

Macrou cu sos de hrean
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 4 =