Macrou cu lamaie si portocale la cuptor

Macrou cu lamaie si portocale la cuptor
Macroul este un peste gustos, satios si sanatos. Are avantajul rapiditatii.

Pentru a gati macroul la cuptor aromat cu savoarea citricelor, avem nevoie de:

- macrou intreg sau file
- 1 cub de unt
- o jumatate de portocala, o jumatate de lamaie
- cativa catei de usturoi
- sare, boia

Se incinge untul intr-o tigaie groasa, se pune macroul si se stropeste cu zeama de la o jumatate portocala. Se arunca peste el cativa catei de usturoi tocati bucati-bucatele si un praf de sare. Se invarte iute, si pe o parte si pe alta, sa nu se prinda, apoi se aseaza pe un platou termorezistent, se stropeste iarasi cu suc de portocale si de lamaie si se decoreaza cu felii proaspete de citrice.

Se mai tine 5-10 minute la cuptor.

Se serveste cu usturioi si patrunjel.

Votati articolul

Macrou cu lamaie si portocale la cuptor
Rating:
Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 1 =