Inghetata cu capsuni

Inghetata cu capsuni
Pentru ca vara bate la usa si in curand va sosi cu alaiul ei de fructe delicioase si colorate, nu puteam uita unul din cele mai dorite deserturi: inghetata. Si pentru ca se apropie sezonul capsunelor romanesti, dulci si zemoase, iata o reteta de inghetata cu capsune.

Ai nevoie de:
1 cana iaurt
1 cana smantana
1 cana capsune
1 cana zahar pudra

Preparare:
Capsunele se spala, se inlatura coditele si fructele se paseaza cu furculita insa nu foarte mult; se amesteca apoi cu iaurtul, smantana si zaharul. O alta varianta este mixarea in blender a tuturor ingredientelor – va iesi o pasta fina. Compozitia se toarna in forme si se da la congelator.

Votati articolul

Inghetata cu capsuni
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 2 =