Fursecuri cu smochine si miere

Fursecuri cu smochine si miere
Fursecurile cu smochine sunt un mod potrivit de a gusta aceste fructe, chiar daca nu iti plac. E un deserrt sanatos mai ales pentru copiii mofturosi.

Ai nevoie de:
1 cana smochine uscate
50 g unt
2 oua
3 lg praf de copt
3 linguri coaja rasa de portocala
1 ceasca fulgi de cocos
un varf de cutit de sare
75 g zahar
1/2 cana miere
350 g faina
2 linguri faina
1 lingurita esenta de lamaie

Preparare:
Daca smochinele sunt uscate, se spala si se lasa in apa rece timp de cateva ore. Dupa aceasta perioada, se taie bucati. Untul se freaca bine cu zaharul; se adauga ouale pe rand, mierea si laptele. Se incorporeaza faina, praful de copt si sarea. La final, se adauga si crema de unt cu zahar. Se toarna bucatile de smochine, fulgii de cocos si aromele, se aseaza cateo lingurita din compozitie intr-o tava dublata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Votati articolul

Fursecuri cu smochine si miere
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 3 =