Fulgi de ovaz cu miere si capsuni

Fulgi de ovaz cu miere si capsuni
Ovazul este o cereala fara gluten, sursa buna de proteine, fier, magneziu, contine antioxidanti si regularizeaza cantitatea de zahar din sange. Aceasta reteta este una clasica, o idee perfecta de mic-dejun sanatos si rapid. Capsunile se pot inlocui cu orice alt fruct preferat sau de sezon.

Ai nevoie de:
50 g fulgi de ovaz
300 ml apa
4 linguri iaurt


4 linguri miere
fructe: capsune, afine, zmeura, visine, ananas, etc

Preparare:
Apa se pune la fiert cu putina sare, se adauga fulgii de ovaz si se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 5 minute. Cand sunt gata, se aseaza intr-un castron, se amesteca iaurtul, se aseaza deasupra fructele si apoi se picura mierea.

Pofta buna!

Votati articolul

Fulgi de ovaz cu miere si capsuni
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 1 =